Skip to main content

WERKGEVERS

  • BakkerBaarn, communicatiespecialist
  • De Vries&Co Communicatie BV
  • Comm’part, reclame en vormgeving

  • Buijten & Schipperheijn, uitgeverij
  • Image Center Hank, prepress
  • Retouch Studio, prepress

Theo van den Heuvel

Theo van den Heuvel werkte ruim 25 jaar als dtp’er in de grafische sector. Om vrijer te zijn in de keuze van zijn werkzaamheden, besloot hij in 2020 voor zichzelf te beginnen.

Bij zijn werkgevers leerde Theo het complete proces kennen, van concept en ontwerp tot technisch dtp-werk en het drukklaar maken van de producten. Een belangrijk deel van zijn werk bestond en bestaat uit het ontwerpen en vormgeven van magazines. Daarnaast deed bij ruime ervaring op in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, banners en andere promotiematerialen, digitale en printnieuwsbrieven, en de look and feel van websites en landingspages. Op verzoek bouwt hij websites in WordPress en Joomla, en vanzelfsprekend komt die ervaring ook bij het vormgeven van andere sites goed van pas. Theo werkt vanuit Harmelen, vlakbij Utrecht, maar staat vanzelfsprekend ook open voor opdrachten buiten zijn regio.

Wat klanten zeggen

Samen voor Aix

“Theo begrijpt goed wat
je wensen zijn”

Drs. Martine Burgraaff- van Dam, secretaris Stichting Samen voor Aix

Theo begrijpt goed wat je wensen zijn en hij sluit daar met zijn creatieve ontwerpen en ideeën mooi bij aan. Hij houdt zich stipt aan deadlines, de communicatie verloopt prettig”.

“Ik voel me ontzorgd”

Caroline van Sprakelaar, Retrouver
Wat waren wij blij dat Theo onze site wilde maken. Vanaf het begin voelden we ons ontzorgd. Theo denkt namelijk actief mee, heeft duidelijk verstand van zaken en brengt je op goede ideeën. Bovendien is hij heel toegankelijk en dienstverlenend ingesteld wat het communiceren over wat we voor ogen hadden, makkelijk maakte. We zijn heel blij met het resultaat.

In contact komen?